När du ska fixa till en trädgård någonstans

Hos oss kan du köpa material för ditt nästa projekt. Oavsett om du behöver matjord eller gräsmattejord för att du ska anlägga gräsmattor och rabatter eller grus för att fixa till grusgången hittar du det du söker hos oss.

Besök vår webbshop för guider och mer information.

Anlita MLT om du behöver kapa träd

Behöver du hjälp med trädfällning?

På MLT så har vi många års erfarenhet samt utrustningen som krävs för såväl enklare till avancerad trädfällning. Fällningen sker med största precision med hjälp av sågklinga monterad på kranbil, allt för att säkra upp så att jobbet blir väl utfört och utan problem. Vi har självklart en ansvarsförsäkring.

Vi rekommenderar inte att genomföra trädfällningen på egen hand då det finns gott om risker samt onödiga extra kostnader som kan tillkomma om något går snett. Att träd faller åt fel håll och förstör egendomar eller i värsta fall att någon kommer till skada.

Med vår erfarna personal med fokus på att göra dig som kund 100% nöjd så kan du sitta säkert och kolla på när trädet fälls och transporteras iväg.

Vi utför trädfällning främst i Uppsala, Heby, Sala, Västerås med omnejd men tveka inte att höra av er om ni skulle bo någon annanstans. Vi hjälper dig med din trädfällning.

Snabbt, Säkert och Ekonomiskt!

Kvalitétsmaterial till din trädgård

Är det dags att anlägga en gräsmatta, eller håller du på och anlägger drömträdgården med massa odlingslådor och behöver mycket kvalitétsjord?

Vi levererar kvalitétsjord i samarbete med Hasselfors Garden hem till dig. I både lösvikt eller i storsäck.

Vi kan leverera jord eller dress till gräsmattan, odlings- och planteringsjord, sand till sandlådan, stenmjöl eller grus till grusgången eller uppfarten som ska byggas eller behöver förbättras. Tveka inte att kontakta oss om det är något du funderar över.

Vi levererar kvalitétsjord till din trädgård!

Jorddepå MLT i Uppsala

Dustex – Naturens eget bindemedel

Dustex är ett ekologiskt bindemedel som är tillverkat av Lignin, en förnyelsebar råvara som utvinns av gran och är en restprodukt som blir vid tillverkningen av pappersmassa. Dustex limmar ihop dammpartiklar med det grövre gruset och på så sätt förhindrar dammbildning och dessutom är det helt ofarligt för människor, växter och djur. Risken för rost och slitage på ditt fordon minskar markant.

Dustex från sidan