Uthyrning av lagerutrymme i Uppsala – när ditt gods ska lagras någon annanstans

Vi tar hand om allt från små paket till skrymmande specialgods och erbjuder distributionslösningar oavsett var din slutkund befinner sig. Vårt uppvärmda och säkerhetsklassade lager är strategiskt placerat i Uppsala Stad. Vi tillhandahåller allt inom lager och logistik, från enkel godslagring till avancerad 3PL med tillhörande kringtjänster.

I vår lagerlokal i Uppsala har vi för närvarande 2000 pallplatser tillgängliga för omedelbar uthyrning. Lagerutrymmet är beläget på Typsnittsgatan 11 i Uppsala och området övervakas av Securitas.

Om du letar efter ett säkert och prisvärt lagringsutrymme i Uppsala är våra flexibla lösningar för lageruthyrning något för dig.

Hitta förvaringsutrymme i Uppsala

Oavsett om ditt företag behöver lagring för exempelvis 10 eller 600 pallplatser, kommer du att kunna hitta en lagringsyta genom oss.

Varför bör du välja MLT AB när du ska hyra en lagerplats i Uppsala?

✅Över 30 års erfarenhet inom transport, logistik och uthyrning av lagerplatser i Uppsala.

✅Vi är en helt oberoende verksamhet och har specialisterfarenhet från branschen.

✅Stor lagerkapacitet och erfarna logistikexperter.

✅Våra lagerlokaler i Uppsala är säkra och professionellt hanterade anläggningar.

Kontakta oss för att
diskutera dina önskemål

När vi har diskuterat dina behov och önskemål mer ingående kommer vi att ha en klarare bild av vilket lagringsutrymme som är rätt för dig. Detta inkluderar bland annat att kontrollera vad som kommer att lagras och hur länge. Vi kommer sedan att förse dig med ett antal alternativ som är skräddarsydda för just din verksamhet.

När du väl har bestämt dig för det förvaringsutrymme som passar dina behov bäst, lägger vi allt på plats för att dina varor ska kunna lagras i vår lagerlokal i Uppsala. Under denna process kan vi även diskutera eventuella logistiska lösningar som du är intresserad av.

För mer information om att hyra ett lagringsutrymme i Uppsala från MLT AB, varmt välkommen att kontakta oss på 010-722 28 00.

Ring upp mig!

Antal pallplatser