Våra kunder är vårt fokus

Vi tar ansvar

Vi är goda representanter för våra kunder och vi håller vad vi lovar! Vi tar frågor kring trafiksäkerhet, miljö och arbetsmiljö på största allvar – när vi gör någonting så gör vi det på rätt sätt.

Vi jobbar tillsammans

Vi vet att vi är en viktig del av kundens vardag och gemensamt löser vi kundens behov.

Vi är lätta att ha att göra med

Vi vill ha återkommande kunder och är därför hela tiden lyhörda inför förändrade behov. Vi tror att transparens och flexibilitet är en viktig nyckel för framgång.

Kund GE

Tack för allt – ni räddade precis vår kund från produktionstopp. Strålande!

Gustav Jorde / GE Healthcare

Vi har haft ett nära samarbete med MLT under mer än 25 år. Det har fungerat utmärkt genom åren och vi och våra kunder är väldigt nöjda med den service och de tjänster som MLT tillhandahåller. Krisar det till sig så löser MLT våra behov snabbt och smidigt.

Christer Semb / S:t Eriks

Med kunder som ställer höga krav på material och leveranser så är MLT en given samarbetspartner för oss här på Lindab Sverige AB i Uppsala. Med en positiv attityd från transportledare och chaufförer löser ni alltid våra transportbehov, det är fler än en gång som ni hållit det vi lovat! Med generösa öppettider på transportledningen och en webbokning som är lätt att hantera så kan man alltid lägga en transportbokning när det passar oss.

Rolf Lövgren / Lindab