Vanliga frågor

Om du knappat in ditt postnummer så får du priserna direkt när du väljer material och leveranssätt. Alla priser är totalsumma för material och frakt. Priserna är inklusive moms.

Oavsett om du handlar i webshopen eller om du hämtar på vår terminal betalar du med kort eller swish.

Under våra projektsidor kan du läsa om vilka material vi rekommenderar för olika typer projekt.

För att få hjälp med att veta hur mycket material du behöver kan du använda vår mängdberäknare. Den kan du välja när du är på produktsidan och ska välja mängd.

Tyvärr går det inte att ange exakt vilken färg gruset har. Detta beror på färgskiftningar i täkterna gruset kommer från. Om färgen på gruset är viktig rekommenderar vi därför att komma till vår gård och titta på gruset. Här hittar du oss.

Eftersom materialen har olika densitet beror det på vilket material du ska ha. För att veta det kan du ta hjälp av vår mängdberäknare. Den hittar du på produktsidan när du har valt produkt och ska välja mängd.

Vi har tre olika leveranssätt för att du ska få materialet som du vill ha det. Här kan du få mer leveransinformation.

Hur mycket som får plats bilen beror på hur du vill ha materialet levererat. På produktsidan räknas det ut hur mycket som får plats på ett lass beroende på dina val.

Ja det går bra. Det är viktigt att vi kan nå dig via telefon om du inte kan ta emot materialet. Detta för att undvika komplikationer som gör att vi måste avbryta transporten. Utöver det är det bra om du märker ut lossningsplatsen för att underlätta för chauffören.

Vid leverans av storsäckar går det bra att blanda flera sorters material. Vid tipplass och lossning med skopa är det stor risk att materialen blandas och vi rekommenderar därför inte att ta flera material. Här han du läsa mer om skillnaderna i våra leveranssätt.

Chauffören aviserar när ditt gods är lastat. Har du önskemål om annan avisering kan du skriva detta under kommentarer vid beställning. Vi gör då vårt yttersta för att tillgodose dina önskemål.

Vid beställning kan du under kommentarer skriva när du önskar få ditt material. Vi försöker då i möjligaste mån tillgodose dina önskemål.

Kontakta våra duktiga medarbetare som gärna hjälper dig!

Mail: bygg_anlaggning@mltab.com
Telefon: 010-722 28 50

Ja, du hittar vår jord- och grusterminal här.